Зверніться до нас за допомогою

Анонс презентації Medtronic’s Percept PC

Шановні колеги та друзі!

Перш за все, бажаю всім вам і вашим близьким міцного здоров’я та гарного настрою, щоб тимчасові негаразди ми всі пройшли з позитивними емоціями.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію більшість медичних конгресів, конференцій та форумів, які були заплановані на найближчі два-три місяці відмінені або перенесені на невизначений термін. Разом з тим сучасні технології надають можливість проводити онлайн конференції та презентації сучасних медичних досягнень.

З великим задоволенням анонсую, що компанія Medtronic розробила новий нейрогенератор для глибинної стимуляції мозку – Medtronic’s Percept PC Neurostimulator DBS System.

Нейрогенератор має можливість одночасно проводити як нейростимуляцію, так і реєструвати біоелектричну активність структури мозку, в яку імплантований внутрішньомозковий електрод. Така технологія забезпечує впровадження адаптивної стимуляції. Хочу відмітити, що це не єдина технологічна інновація від Medtronic.

Презентація Medtronic’s Percept PC мала відбутися в травні цього року в Барселоні, однак, враховуючи ситуацію з COVID-19 трансформована в онлайн конференцію, яка відбудеться 11 – 12 травня 2020 року. У конференції приймуть участь провідні нейрохірурги та неврологи Європи, які вже мають досвід використання даної технології.

Для тих, хто бажає взяти участь у конференції прохання надіслати ФІБ, електронну адресу, посаду та місце роботу на адресу kostiuk.neuro@icloud.com та dzimitry.yablonski@medtronic.com

З повагою,

Костянтин Костюк